Kalusto – JP Kantojyrsintä

JP Kantojyrsintä palvelee asiakkaitaan vankalla ja turvallisella kalustolla, joka kulkee mukana Sipoon seudulta aina koko Uudenmaan alueelle. Ota meihin yhteyttä!

Kantojyrsintäkoneemme on suunniteltu tehokkaaseen kantojen poistoon pihamailta, puutarhoista, puistoista, golfkentiltä, hautausmailta jne. Kantojyrsijässä on voimaa ja kapasiteettia poistaa isoimpiakin kantoja, mutta pienellä koneella pääsee silti helposti ahtaaseenkin paikkaan.

Kanto pois nurmea pilaamatta

Vain harvoin joudumme kieltäytymään työstä kannon hankalan sijainnin takia. Kantojyrsimemme ei kuitenkaan ole metsäkone, vaan puutarhakone, jonka tarkoitus on jyrsiä kannot pois jälkiä jättämättä. Kalustomme tuhoaa siis nurmikkoa tai sammalikkoa mahdollisimman vähän urakan aikana.

Kantojyrsin:

  • Merkki: Vermeer SC252
  • Leveys: 92 cm
  • Pituus: 292cm
  • Paino: 472 kg
  • Jyrsintäsyvyys: 20 cm

Imuvaunu:

Suurtehoimuri on tehokas apuri

JP Kantojyrsintä käyttää töissään myös suurtehoimuria, jonka avulla kantopurun, hakkeen sekä esimerkiksi lehtien siivoaminen pihalta käy näppärästi ja nopeasti.

Suurtehoimurissa on tehokas polttomoottori, minkä ansiosta se ei tarvitse sähköä toimiakseen. Imuri kulkee kohteeseen kolmikaatokipillä varustetulla tukevalla perävaunulla.

Kippikärry klapien kuljetukseen:

Kolmikaatokipin ansiosta peräkärryllä kulkevat kätevästi myös esimerkiksi klapit. Kippi tekee klapilastin tyhjentämisestä helppoa, joten voit tilata klapikasan vaikkapa pihasaunan viereen.